Andreea Balan are un aliat neasteptat in procesul de divort: Viviana, iubita lui George Burcea!

0
51

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea pare să fie cât de complicat cu putință, relațiile dintre cei doi fiind cât se poate de proaste.

 

Cu toate acestea, pare-se, procesul de divorț va fi mai simplu decât se așteaptă lumea, cu atât mai mult cu cât, susțin sursele noastre, Viviana Sposub s-a implicat.

Culmea, ne-au precizat sursele noastre, Viviana Sposub este singura persoană care i-ar fi explicat lui George Burcea că situația lui este una cel puțin ingrată. Astfel, cu probleme după ce a fost surprins la volan după ce ar fi consumat substanțe interzise și după ce, conform legii, a părăsit domiciliul conjugal, actorul care s-a cuplat cu Viviana la ”Ferma” nu e susținut nici de iubita lui în lupta cu Andreea Bălan.

”Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al cuplului.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.