Andreea Mantea, poza HOT, dupa ce a parasit Romania! Poarta un costum de baie provocator si e plina de ulei

0
123

Andreea Mantea a inceput weekendul pe meleaguri “scaldate” de razele fierbinti ale Soarelui! Sexy-prezentatoarea a impartasit fanilor un moment din prima zi de plaja din vacanta in care a plecat cu fiul ei si al luptatorului de MMA Cristi Mitrea. Fanii i-au facut numeroase complimente, dar, la un moment dat, ei au inceput sa se certe din cauza tatalui simpaticului David.

Ajunsa in Turcia, Andreea Mantea si-a pus repede un costum de baie provocator si a mers la plaja impreuna cu fiul sau. Plina de ulei, pentru ca e foarte atenta cu sanatatea pielii sale, si cu zambetul pe buze, vedeta s-a lasat fotografiata langa fiul ei. “Vacantaaaaaaaa!!!” este mesajul care a insotit imaginea HOT in care apare Andreea Mantea, alaturi de David.

Cristi Mitrea, in colimatoriul fanilor Andreei Mantea

Dupa ce au vazut poza de mai jos cu Andreea Mantea si fiul ei, fanii vedetei s-au impartit in doua tabere: unii care isi doreau ca luptatorul de MMA sa fie alaturi de ei mereu, altii, care sunt de parere ca acesta nu merita sa fie numit: “tata”.

Desi a fost intrebata daca este si Cristi Mitrea in vacanta cu ei in Turcia, focoasa bruneta nu a raspuns pana la momentul transmiterii acestei stiri.

 “Vacanta frumoasa, Andreea si David”,  “Un inger de copil!!!! Pup!!!! Vacanta, distractie maxima.!!!!!!”, “ Vacanta placuta… o sa-mi lipseasca «WOWbiz», dar va asteptam cu forte proaspete” sunt trei dintre comentariile lasate de fanii prezentatoarei TV.

Cristi Mitrea, vacanta de vis in Thailanda

De cateva zile, cunoscutul luptator de MMA isi incarca bateriile pe frumoasele plaje din Thailanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.