Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, împreună la TV. Ce se întâmpla în spatele camerelor? Zâna: „E mai bine să tac. S-a tot ţinut de mine”

0
61

Andreea Marin a deschis din nou subiectul Mihaela Rădulescu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum se înțelege în prezent cu cea care i-a fost rivală acum mai mulți ani.

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost la cuțite mulți ani. Cele două și-au aruncat săgeți otrăvitoare una înspre cealaltă foarte mult timp, au fost comparate și discutate pe baza faptului că, la un moment dat, au iubit același bărbat, pe nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr. În cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a discutat despre acest subiect destul de controversat chiar și acum.

Ca e fiecare dată, Andreea Marin  a vorbit sincer și deschis despre Mihaela Rădulescu. Întrebată de Cătălin Măruță despre relația pe care o are în prezent cu fosta sa rivală, Mihaela Rădulescu, fosta prezentatoare TV a răspuns că singurele interacțiuni pe care le au sunt în plan profesional, atunci când au ocazia să colaboreze într-un proiect de televiziune.

De amintit este episodul în care cele două au interacționat în cadrul emisiunii „Masked Singer”, moment în care Mihaela Rădulescu și Andreea Marin chiar s-au și îmbrățișat după ce identitatea

zânei a fost dezvăluită.

„Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi”,   a spus Andreea Marin, la podcastul  "Acasă la Măruţă". 

„E mai bine să fiu diplomată şi să tac.

Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a  adăugat Andreea Marin.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.