Andreea si Cabral Ibacka se pregatesc sa devina parinti

0
87

Andeea Ibacka, sotia lui Cabral de mai multi ani, a marturisit intr-un interviu ca se simte foarte pregatita sa devina mamica.

Cabral si Andreea au fost luati la intrebari de mutle ori in privinta copiilor, iar Andreea s-a decis sa vorbeasca despre acest subiect. Frumoasa prezentatoare a vorbit despre momentul in care vor deveni parinti, precizand ca momentan nu este insarcinata, dar ca asteapta cu mare bucurie ca acest moment sa se intample.

Intre timp, ei sunt mai iubitori de animale si au acasa trei caini superbi de care au mare grija. Andreea s-a declarat pregatita sa devina mama, mai ales ca a exersat destul de mult din aceasta meserie cu micii patrupezi de care are grija si pe care ii ingrijeste cu mare dragoste si pricepere.

„Iti dai seama, sa va asteptati la asta in viitorul apropiat. Mai asteptam. Asteptam sa se intample. Suntem pregatiti. Prietenii chiar imi atrag atentia ca dintre toti din gasca, dupa asemenea antrenament (cu patrupezii), sunt cea mai pregatita psihic”, a spus Andreea Ibacka la o emisiune tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.