Andrew Garfield va renunţa temporar la actorie pentru ‘a-şi recalibra viitorul’

0
61

Andrew Garfield, nominalizat la recenta ediţie a premiilor Oscar la categoria cel mai bun actor, va renunţa temporar la actorie după încheierea filmărilor la miniseria "Under the Banner of Heaven" pentru a se odihni puţin şi a-şi recalibra viitorul, a dezvăluit însuşi actorul într-un interviu publicat miercuri de revista Variety, relatează EFE.

"Trebuie să reevaluez ceea ce voi face pe viitor, cine vrea să fiu şi să mă simt ca o persoană obişnuită o perioadă de timp", a spus Andrew Garfield, potrivit Agerpres.ro.

Ultimul an a fost destul de intens pentru Garfield, care a primit a doua nominalizare la premiile Oscar pentru interpretarea sa magistrală din musicalul "Tick, Tick… Boom!", şi care a avut roluri apreciate şi în alte producţii precum "The Eyes of Tammy Faye" sau "The Spider-Man: No Way Home"

În 2022, actorul american împlineşte 39 de ani şi vrea să-şi ia o pauză după "obositorul sezon al premiilor", însă nu vrea ca acest lucru să fie văzut ca o lamentaţie a sa faţă de faptul că nu este suficient de apreciat.

Mai ales că el a câştigat Globul de Aur anul acesta, la categoria cel mai bun actor într-un film de comedie / musical, pentru rolul său, Jon, din "Tick, Tick…Boom !

Continuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.