Antena 1 ii va plati Biancai Dragusanu 100.000 euro! Motivul va enerva multe vedete

0
89

Bianca Dragusanu a reusit sa-i ia locul Gabrielei Cristea la Kanal D, dar intr-un final a ramas si ea libera de contract. Patronii turci s-au suparat ca aceasta ar fi oferit informatii catre mass-media concurenta, asa ca au decis in cele din urma ca Andreea Mantea va prezenta emisiunea "Te vreau langa mine".

Fosta asistenta TV nu are, insa motive sa se planga pentru ca a fost imediat recuperata de Antena 1, care i-a propus un proiect nou. Mai exact, Bianca ar urma sa faca echipa cu sora ei, Oana in emisiunea India Express, iar suma pe care o va primi ar fi una de-a dreptul halucinanta.

„In aventura asiatica, vedeta o va lua si pe sora ei. Va fi pentru prima data cand Oana va fi prezenta intr-un format TV, insa va merita, caci castigul va fi unul pe masura”, au dezvaluit surse din apropierea Biancai.

De asemenea, se pare ca cele doua vor avea parte si de castiguri materiale pe masura pentru participarea in emisiune, suma vehiculata fiind de de 90.000 de euro, la care se pot adauga alti 10.000 de euro drept bonus, potrivit Cancan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.