Apa de gura preparata in casa, care indeparteaza placa si tartrul in numai 1 minut.

0
62

Imediat dupa perierea dintilor, medicii stomatologi recomanda folosirea apei de gura. Aceasta, alaturi de pasta de dinti si de ata dentara sunt esentiale pentru o dantura sanatoasa. Unele persoane, insa, nu suporta apa de gura. Unii spun ca este prea puternica la gust, altii ca simt ca le arde gura cand o folosesc. Apa de gura a fost creata pentru a reduce prezenta placii dentare, precum si pentru a elimina tartrul. De asemenea, aceasta poate elimina sau poate distruge bacteriile care nu au fost eliminate cu periuta de dinti. Nu in ultimul rand, apa de gura improspateaza respiratia.

Sanatatea orala este esentiala, inca din primii ani de viata. Pentru a avea niste dinti sanatosi, in primul rand, trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa.

Periajul de doua ori pe zi este, de asemenea, obligatoriu pentru un zambet frumos. Iata cum iti poti pregati o apa de gura acasa, din ingrediente naturale. Nu are coloranti artificiali, indulcitori, conservanti ori arome. Pincipalul ingredient al acestei ape de gura este bicarbonatul de sodiu, cunoscut pentru faptul ca este antibacterian, dar si pentru ca albeste dintii.

Cei care isi periaza dintii cu o pasta formata din bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de lamaie ori observa ca dintii pot deveni mai albi chiar si cu citeva nuante. Iata de ce ai nevoie pentru apa de gura: – 1 lingura de bicarbonat de sodiu / – 1 ceasca de apa rece / -1/2 lingurita de sare / 1/2 ceasca peroxid de hidrogen(apa oxigenata) / 1/2 ceasca de apa calda.

Amesteca bicarbonatul cu sarea si inmoaie o periuta in apa calda. Adauga amestecul de bicarbonat cu sare pe periuta de dinti. Freaca bine dintii cu aceasta solutie timp de doua minute si apoi scuipa solutia. Prepara un amestec din apa oxigenata si apa. Clateste-ti gura timp de un minut cu aceasta solutie si scuipp solutia. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste o scobitoare pentru a indeparta tartrul dintre dinti si clateste cu apa calduta. Repeta de doua ori pe saptamana si vei observa ca tartrul va disparea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.