vineri, 1 decembrie, 2023

” ASISTENTUL SOCIAL AL ANULUI ” POATE AJUNGE LA BARLAD!

Distribuie:

Publicat:

Mihaela Zanoschi, directorul executiv al Asociației din Bârlad “Bună Ziua, Copii din România”  este nominalizată pentru titlul de Asistentul Social al Anului în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistentă Socială. 

 Puteți sa o votați accesând link-ul : http://poll.cnasr.ro/poll/1.                                                        

 Evenimentul este organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

În seara de 21 martie 2017, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială își deschide cortina celei de-a IV-a ediții în inima Bucureștiului, la Ateneul Român, în întâmpinarea a 800 de zâmbete și priviri nerăbdătoare. De patru ani alături de ei va fi Andreea Marin , amfitrionul serii.

Asistenții sociali sunt în mijlocul celor mai grave și mai complexe probleme cu care se confruntă societatea – sărăcie, boli mentale, rasism, discriminare, protecția drepturilor copilului, familie și comunități, încercând să găsească soluții .                

Din județul Vaslui sint nominalizate 20 de persoane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img