Atenție! Liderul acestei piețe din Romania ridică, în septembrie, un nou punct de lucru! 500-600 de oameni vor lucra aici – Investiție foarte mare

0
67

Liderul acestei piețe din România finalizează, în septembrie, un nou punct de lucru, unde vor lucra 500-600 de oameni.

Cel mai mare jucător din segmentul de curierat, FAN Courier, va finaliza în septembrie construcţia halei noi de sortare din Ştefăneşti, cu o capacitate de 39.000 de colete pe oră, faţă de 9.000 de colete pe oră, cât are actuala bandă de sortare, potrivit ofi­cialilor com­paniei.

„În total, in­vestiţia în construc­ţia halei, plus banda nouă de sortare, se va ridica la 22 de milioane de euro. Ne-am întâlnit cu constructorul şi până pe 15 septembrie sperăm să fie gata şi să îi dăm drumul. În hala nouă vor lucra 500-600 de oameni, îi vom muta din vechea hală. Căutăm acum 100 de angajaţi noi. Alergăm şi la 150 de kilometri de Bucureşti pentru a găsi forţă de muncă, electricieni, manipulanţi, spe­cialişti automatizări, am ajuns să recrutăm nu doar din Giurgiu, ci şi din Slobozia, Urziceni, Olteniţa“, a afirmat, pentru ZF, Adrian Mihai, unul dintre acţionarii şi fondatorii companiei.

Terenul pe care se dezvoltă noua hală, unde va fi instalată banda de sortare, are 64.000 de metri pătraţi. Compania a demarat lucrările de construcţie în august anul trecut, obţinerea autorizaţiei pentru noul depozit a durat 19 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.