Augustin Viziru, declaratii picante despre fosta sotie: „Minteam si cand dormeam”

0
63

Considerat un adevarat crai al showbizului romanesc, AugustinViziru este destul de discret in ceea ce priveste viata sa amoroasa.

In urma cu doar cativa ani, mariajul lui Augustin Viziru s-a incheiat din cauza faptului ca fosta lui sotie a fost prinsa in fapt in timp ce il insela.

"Ce-am invatat din fosta mea casnicie a fost un singur lucru. Din pacate, noi ce vedem cand suntem mici facem in oglinda cand ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce sa caut intr-o relatie din punctul meu de vedere pentru ca eram tanar si faceam ce voiam. M-am bagat intr-o relatie mai mult de dragul de a avea o relatie. Dar eu, in toata relatia mea, minteam si cand dormeam. Traiam intr-un stres permanent, iar in ultima vreme, eu am considerat ca nu mai e cazul sa mint niciodata, pe nimeni. Daca o sa gasesc persoana potrivita n-am sa ezit nicio secunda. Ca sa fii un om implinit ai nevoie de o familie, pentru ca familia iti ofera liniste. Eu ma simt bine in momentul de fata", a spus Augustin Viziru, intr-o emisiune tv.

Subiectul a fost intens discutat in cadrul rubricii "Bursa Zvonurilor" de la "Star Matinal", iar cantareata Leticia Moisescu a marturisit ca ceea ce i se intampla lui Augustin Viziru ar fi rezultatul a ceea ce el ar fi facut in trecut.  
"Ce e de apreciat despre el este faptul ca recunoaste, multi fac, putini recunosc. El este unul dintre cei care recunosc. Bravo lui! Nu cred ca o ia ca o lauda, cat despre faptul ca si el si-a primit plata, mi se pare corect cum lucreaza soarta. Sigur dupa urma lui au suferit multe doamne si domnisoare. Cred ca a invatat ceva din treaba asta.", a spus artista Leticia Moisescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.