sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Autoturism FURAT din Italia, descoperit in judetul VASLUI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au descoperit un autoturism marca Peugeot 206 CC care fusese declarat furat din Italia.

Luni, 21 iulie, pentru valorificarea unor informatii aflate in lucru politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu, au organizat, in zona de competenta, o misiune specifica pe linia prevenirii traficului cu autoturisme furate.

In jurul orei 18.00 politistii de frontiera au oprit, in trafic, pentru control in localitatea de frontiera Barlad, un autoturism marca Peugeot 206 CC cu numere de inmatriculare italiene, despre care politistii detineau date ca figureaza ca fiind furat.

Politistii de frontiera au procedat la legitimarea conducatorului autoturismului si au stabilit ca acesta este cetateanul roman Ion H., in varsta de 47 ani, iar autoturismul este furat din Italia.

„In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. Autovehiculul in valoare de 11.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor.” a declarat Nelu ZAHARIA, purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img