Avocatul Anamariei Prodan rupe tăcerea. Ce se întâmplă în aceste momente cu divorțul: „La următorul termen propunem probele”

0
81

Avocatul celebrei impresare a dezvăluit cum se desfășoară procesul de divorț, dar și care sunt pretențiile pe care le ridică cei doi soți.

Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, a oferit noi detalii despre divorțul dintre celebra impresară și soțul ei. Invitat în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, reprezentantul vedetei a declarat că există momentan o dispută între cei doi privind împărțirea bunurilor obținute în timpul căsătoriei.

"Legea în România stabilește foarte clar: între soți există egalitate de tratament privind bunurile comune"

Avocatul Anamariei Prodan a declarat că impresara și tatăl copilului ei nu au reușit să cadă de acord în privința unor anumite subiecte, privind divorțul.

Unul dintre acestea îl reprezintă chiar împărțirea bunurilor obținute de cei doi, în timpul mariajului:

"Avocat: Între părți există o corespondență abundentă, pe un proces de divorț. Legat de divorț există la acest moment o dispută pe acest subiect. Domnul Reghecampf pornește de la ideea că, prin prisma faptului că este bărbat, capul familiei, ar trebui să preia tot ce înseamnă patrimoniul familial. Legea în România stabilește foarte clar: între soți există egalitate de tratament privind bunurile comune.

Cristi Brancu: E important și cine a adus banul, sau se împarte la jumătate, pur și simplu?

COntinuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.