Băutura care susține sistemul imunitar: Reglează digestia și te scapă de disconfort

0
62

Apa plată cu lămâie ar trebui inclusă în meniuri, atât este de populară și des comandată. Însă care e adevărul din spatele ei? O consumăm doar fiindcă este la modă, fiindcă pare sănătoasă sau pur și simplu e o variantă mai aromată a apei plate simple și fără gust?

Noi îți recomandăm să bei apă cu lămâie cu încredere, de două-trei ori pe zi. Te va ajuta să slăbești și este o modalitate sănătoasă să te menții în formă și să îți susții sistemul imunitar. Sigur că apa plată cu lămâie nu va face minuni singură, dacă din alimentația ta fac parte produsele de patiserie și fast-food și zahărul în exces. Însă poate fi integrată cu succes într-un stil de viață sănătos.

De ce e indicat să bei suficientă apă, în general?

Aportul de apă face ca fiecare sistem din organism să funcționeze corect. Practic, apa transportă nutrienți și oxigen către celule, „mătură” bacteriile din vezica urinară, spijină digestia și previne constipația, reglează tensiunea arterială, susține sănătatea articulațiilor, contribuie la protejarea organelor și țesuturilor și la reglarea temperaturii corpului, precum și la menținerea echilibrului electrolitic, potrivit doc.ro.

Continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.