Banel Nicolita rupe tacerea si spune adevarul despre divort: „Nu o femeie a fost motivul!”.

0
74

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români, care a scris istorie pe teren și continuă acum să îi ajute pe alții să se dezvolte. Divorțul de soția lui a fost un subiect extrem de discutat, pe care sportivul l-a clarificat acum. Află de ce a părăsit-o pe cea care i-a oferit doi copii.

Bănel Nicoliță nu ar fi fost infidel

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai mari fotbaliști români ai timpului. Marele sportiv a fost implicat în multe scandaluri de-a lungul timpului, iar ultima bombă din viața lui este divorțul. S-a despărțit de cea care i-a oferit două fetițe și toată lumea l-a acuzat de infidelitate, fiind renumit pentru viața de noapte și alte extravaganțe.

Se pare, însă, că adevarul ar fi cu totul altul. Sportivul și fosta lui soție au încercat să păstreze tăcerea, dar el a vrut să clarifice lucrurile. Nicoliță asigură că nu a fost acuzat de infidelitate de fosta lui soţie, ci i-a reproșat că a ales fotbalul în locul familiei.  Recunoaşte însă că a pierdut sume importante de bani la echipa din Făurei pe care a finanţat-o și mulți oameni l-au părăsit.

„Sincer, nu mă așteptam să divorțez, dar în viață orice e posibil. Într-un fel, mă bucur pentru că nu o femeie a fost motivul, fotbalul a fost. Pentru că am acceptat să mă duc la mine, la echipa mea de suflet, la Făurei. Fosta mea soție nu a fost de acord și atunci OK și i-am spus „Nu ești de acord, divorțăm» și am divorțat.

În ambele sensuri am fost dezamăgit și de oamenii pentru care eu am riscat tot. Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Și acei oameni nu m-au apreciat.“, a spus Bănel Nicoliță pentru cancan.ro.

Bănel Nicoliță, un tată exemplar

Chiar dacă a divorțat, fotbalistul își ia în serios responsabilitățile de tată. Are mare grijă de fetele sale, de 7 și 9 ani, care s-au apucat și ele de sport și au de gând să ajungă la fel de sus ca tatăl lor. Acesta încearcă să le țină în frâu, să se asigure că sunt serioase și se țin de treabă.

„Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a spus Bănel Nicoliță.

Are și o școală de fotbal, de care are mare grijă. Vrea să aibă elevi disciplinați și este atent la tot ce fac aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.