Barbatii cu chelie sunt mai puternici si mai increzatori

0
170

Un nou studiu indica faptul ca doua treimi dintre barbati isi pierd o parte semnificativa a podoabei capilare pana la varsta de 35 de ani. Tendinta continua odata cu inaintarea in varsta, iar 85% dintre acesti barbati vor experimenta o pierdere mai mare a parului pana la varsta de 50 de ani. Iata insa de ce sunt mai puternici si mai increzatori barbatii cu chelie si de ce ar trebui sa accepti si tu aceasta schimbare in viata ta, daca te confrunti cu ea!

Un studiu stiintific recent arata ca barbatii cu chelie au trasaturi mai masculine decat alti barbati. De asemenea, s-a constatat ca barbatii cu chelie sunt puternici si dominanti. Insa de ce? In plus, se pare ca aceste constatari ne fac sa regandim stereoturile invechite ale barbatilor carora le cade parul.

Multi barbati invata sa-si accepte chelia. Acestia au decis sa se rada pe cap in incercarea de a ascunde caderea parului. Un scalp fara par va inlocui o podoaba capilara la fel de rapid ca o fata fara barba. Nu este necesar ca barbatii sa foloseasca peruci sau tehnici de pieptanare pentru a ascunde pierderea parului.

S-a constatat si faptul ca femeile percep barbatii cu chelie ca fiind mai increzatori decat alti barbati cu o podoaba capilara bogata. Barbatii care sunt expusi caderii parului sunt deseori sfatuiti sa-si rada parul. Cu toate acestea, multi sunt reticenti fata de acest lucru, deoarece nu stiu cum vor arata fara par. Sugestia specialistilor este sa incerci o data. Iar daca iti plac rezultatele, vei descoperi un nou aspect increzator pentru tine. 

Odata ce accepti faptul ca ai chelie, nu va mai fi o sursa de disconfort. Multi barbati vor avea parte de beneficii dupa ce-si rad capul. Femeile se uita adesea la scalpul unui barbat, atunci cand podoaba capilara exista. Cand scalpul este ras, exista mai multe sanse ca o femeie sa priveasca in ochii unui barbat. Acest contact vizual face mai usoara interactiunea cu o femeie. 

Un barbat cu chelie va arata cat de sigur pe sine este. Nu mai este nevoie sa spunem cat de multe femei iubesc aceasta trasatura a barbatilor. In concluzie, barbatii cu chelie sau care chelesc trebuie sa accepte aceasta schimbare. Vor fi mai fericiti, iar femeile vor aprecia increderea acestor barbati noteaza eva.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.