vineri, 1 decembrie, 2023

” BARCA PE VALURI PLUTESTE USOR ” IN BARLAD – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Noroi, mazga, pietris si zloata! Nu este un joc de cuvinte ci realitatea care domneste in aceste zile pe strazile Barladului. Trotuarele  pline ochi de apa sunt adevarate capcane pentru trecatori. Incercand sa evite ” baltoacele” formate s-au aventurat pe strada. Ghinion dublu, caci masinile conduse de soferi vigilenti( care incearca sa evite gropile) ii stropesc din cap pana-n picioare.                             

 Cei care locuiesc in cartierele Podeni, Deal sau Cotu’ Negru au fost mai optimisti. Ei au avut nevoie de barci pentru a putea iesi din curti! Pur si simplu nu aveai cum sa eviti ” lacurile” din fata portilor. Inarmati cu cizme de cauciuc cei care au fost nevoiti sa plece la serviciu sau la scoala au infruntat situatia caracteristica unui oras european. Singurii care au inteles gravitatea situatiei au fost cei de la CUP, acestia puteau fi zariti cum din micuta lor masina aruncau cu…..material antiderapant. Nu care cumva sa alunece lumea in apa.                        
 
Vorba edilului sef, Dumitru Boros: ” iarna nu-i ca vara” si flescaiala este doar ” made in Barlad” .  Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img