Barlad : Alte trei strazi asfaltate in Pachetul de 20

0
75

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca lucrarile de asfaltare a celor 20 de strazi, inclusiv alei, parcari si fundaturi de zona, sunt aproape de final.

Astfel, ieri si astazi au fost redate traficului rutier strazile Popa Sapca, una dintre cele mai intens circulate atere din centrul orasului, Vasile Lupu, inclusiv cu parcarea centrala si Aleea Parc, o artera pe care nu s-au facut niciodata lucrari complete de asfaltare.

„Proiectul, demarat in noiembrie 2019, insumeaza 10 kilometri liniari de covoare asfaltice. Finantarea este asigurata exclusiv de la bugetul local si are o valoare de circa 10 milioane lei. Un proiect, de o asemenea anvergura, cu 20 de strazi asfaltate de-odata, intr-adevar, este cel mai mare care s-a pus in practica in plan local pe strazile orasului. Vreau sa mai informez ca, deocamdata, in acest proiect nu este inclus si inelul Epureanu – Dragos Voda – Vasile Milea – Mihai Viteazu – Vasile Parvan, insa acesta se afla deja in faza de licitatie publica avand asigurata o finantare de peste 12 milioane de euro. Speram sa il incepem odata cu cel de achizitie a autobuzelor electrice, in valoare de circa 5 milioane de euro, unde, de asemenea, avem sursa de finantare asigurata. Toate in beneficiul barladenilor!”, a declarat primarul Dumitru Boros.
De mentiuonat ca, odata cu incheierea lucrarilor la Pachetul de 20 de strazi, vor incepe lucrari de asflatare a intrarilor de bloc si a cailor de acces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.