BARLAD:CONSILIERII LOCALI PSD AU SPUS “ PAS”

0
103

Rabdare si nervi de oțel trebuie sa aiba barladenii care locuiesc pe străzile:  Gheorghe Iamandi, Opanez, Grivitei, Ion Codrescu, Cerbului, Muzelor, Constantin Brâncoveanu, Aurel Vlaicu si Stefan Neagoe. Sau sa își pregătească din timp cizmele de cauciuc pentru o alta toamna noroioasă. Pe moment, asfaltarea acestor ulițe rămâne la stadiu de dorința.

Deși erau toate premizele ca aceste străzi sa fie asfaltate- exista proiectul de hotarare, documentația necesara era gata, banii erau in cont a lipsit doar votul consilierilor social-democrați. Aceștia nu au votat proiectul de hotarare motivând ca si străzile din cartierele Munteni si Podeni ar fi prioritare. Dar au “ uitat” care sunt pașii legali pentru a ajunge la prima lopata de bitum.

Primarul Dumitru Boros a încercat sa ii convingă dar fără folos.

“ Ma determinati sa  spun niste lucruri pe care nu as fi vrut sã le spun. Pentru ca vad cã atunci când vrem sã facem ceva la nivel de municipiu veniti cu alte idei, ca si cum acelea ar fi o mare necesitate, vã întreb atât: Am terminat proiectul cu apã, care tine de Consiliul Judetean si Aquavas? Nu! Deci noi nu putem asfalta cartierele Munteni si Podeni, pânã nu scoateti la licitatie proiectul de apã si canalizare de la CJ si Aquavas. Vã aduc aminte cã proiectul cu apa si canalizarea se deruleazã la Vaslui, la Murgeni, la Negresti, la Husi! Bârladul a fost lãsat la urmã! Stãm cu banii la bancã, ca sã creascã gradul de îndatorare! Vreau sã vã aduc aminte cã tot dumneavoastrã ati votat pentru întocmirea proiectului la cele nouã strãzi si am fãcut studiu de fezabilitate, geo, am intabulat aceste strãzi. Vã rog sã nu mai puneti frânã! La Cartierele Munteni – Podeni nu se poate face încã nimic, pânã când nu lansati proiectul CJ Vaslui si aici! Dar strada Gheorghe Iamandi, nu este ruptã, dupã ce s-a fãcut canalizare prin CJ Vaslui, de nici un taxi nu intrã acolo? Mai mult, vã spun cã lucrarea canalizare Munteni – Podeni este executatã acum circa 71 % iar financiar am cheltuit 51% din sumã, deci si aici se fac economii, pânã acum de 2 milioane de lei. Si banii acestia rãmân acolo, tot pentru strãzile cuprinse în proiect si cu aceastã economie vom face canalizare si pe alte strãzi din aceste cartiere”

Așadar, barladenii au primit un mare “ dar” din partea consilierilor social-democrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.