Barladean retinut pentru comiterea a patru infractiuni

0
64

Politisti din cadrul Politiei municipiului Barlad au retinut un barbat de 36 de ani, cercetat pentru comiterea a patru infractiuni.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Barlad au probat activitatea infractionala a lui L.Sterica, de 36 de ani, din municipiul Barlad, banuit de comiterea a trei infractiuni de loviri sau alte violente si o infractiune de tulburare a ordinii si linistii publice.

Politistii au stabilit faptul ca, in noaptea de 29/30 octombrie a.c., pe fondul consumului de bauturi alcoolice, intre L. Sterica si alti trei barbati, cu varste cuprinse intre 27 si 32 de ani, din municipiul Barlad a izbucnit un conflict spontan. In timpul conflictului L. Sterica a provocat scandal public si i-a lovit pe cei trei barbati cu cutitul. Faptele s-au petrecut pe strada Traian din municipiul Barlad. Celor trei persoane agresate le-au fost acordate ingrijiri medicale la Spitalul municipal de Urgenta Barlad, una dintre ele ramanand internata cu diagnosticul „plaga taiata palmara mana stanga si traumatism cranio-facial”.

Politistii de investigatii criminale l-au retinut pe L. Sterica pentru o perioada de 24 de ore, iar in ziua de 4 noiembrie a.c. l-au prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad cu propunerea de luare a unei masuri preventive. Impotriva acestuia a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.