Bautura de sezon care te ajuta sa slabesti

0
61

Nimic nu poate invinge prospetimea unei retete de suc de casa, preparat din fructe proaspete. O combinatie ideala vara aceasta este sucul de pepene rosu si kiwi, fructe bogate in vitamine si antioxidanti, care topesc grasimea. Afla cum se prepara si care sunt beneficiile!

Pe langa continutul mare de apa, in proportie de 92%, pepenele rosu contine vitamine si minerale, esentiale pentru sanatatea organismului. Consumul regulat de pepene ajuta la hidratare si la buna functionare a rinichilor. Pe de alta parte, kiwi este un fruct bogat in vitamina C, magneziu si seleniu si ajuta la scaderea in greutate si la topirea grasimii abdominale. Combinatia dintre cele doua fructe-minune poate preveni bolile cardiovasculare si afectiunile respiratorii. 

Cum se prepara
Ai nevoie de:
•    1 pepene rosu
•    2 kiwi
•    Jumatate de cana de apa
Curata kiwi de coaja si taie-l in bucati mici. Taie si pepenele in bucati medii si adauga fructele in blender. Toarna apa si mixeaza totul. Vei obtine un suc gustos si hranitor. Daca doresti, poti sa te limitezi doar la mixarea fructelor, intrucat pepenele contine apa. 

Are putine calorii: 1 pahar – 250 ml
Calorii – 124 kcal
Grasimi  – 5,5 g
Proteine – 4,6 g
Carbohidrati – 14,9 g
Fibre – 1,7 g 

sursa: clickpentrufemei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.