Bautura naturala care elimina parul alb

0
52

Parul alb constituie motivul multor vizite la salon, al retusurilor frecvente si uneori al stresului pentru ca nu poti preveni pierderea pigmentului natural al parului. Din fericire situatia nu este deloc statica si poti lua masuri pentru a avea din nou o culoare naturala a parului, chiar daca vrei sa eviti vopselele de orice tip sau alte solutii pentru colorarea temporara sau permanenta a parului. Vopselele pe care le gasesti in magazine contin  numeroase substante cu potential de alergii sau care iti pot pune sanatatea in pericol, dar alternativele naturale ti se pot parea complicate sau nu vrei sa petreci timp indelungat pentru a-ti ingriji parul in fiecare zi. Nu opta sa-ti degradezi parul pentru ca ai un program aglomerat, ci incearca o noua varianta propusa de specialisti.
 
Nu este vorba despre o dieta speciala sau de impunerea unor restrictii in ceea ce priveste meniul zilnic. Pentru a-ti mentine parul frumos trebuie sa ai un meniu echilibrat, cu multe vitamine si minerale, dar solutia pentru a combate parul alb nu vizeaza componenta meselor principale si a gustarilor. Este vorba despre o bautura cu efect util, care previne aparitia parului alb sau reface culoarea parului daca deja ti-au aparut primele fire de par alb sau chiar ai mai mult de 50% par alb.

Desi exista multe retete oferite pentru a reduce sau elimina parul alb, aceasta bautura a fost verificata de foarte multe persoane, iar rezultatele raportate au fost intotdeauna pozitive. Apare foarte des in  cadrul recomandarilor nutritionistilor atunci cand li se solicita solutii alternative pentru refacerea culorii parului sau cand alergiile grave impiedica anumite femei sa-si vopseasca parul. Este adevarat ca rezultatele pot varia pentru fiecare persoana si este posibil ca parul tau sa fie cu 1-2 tonuri mai deschis fata de culoarea ta naturala daca erai bruneta sau aveai parul saten inchis, dar firele albe vor disparea si nu te vor mai stresa.
 
Vei fi surprinsa ca aceasta bautura nu contine decat patru ingrediente, dar combinarea lor are valoarea unui supliment alimentar de exceptie si actioneaza direct asupra podoabei capilare.
 

Iata care sunt ingredientele de care vei avea nevoie:
– o ceasca de ulei de seminte de in;
– 5 lamai de dimensiuni medii, organice (se va folosi inclusiv coaja);
– 5 catei de usturoi, curatati;
– o ceasca de miere.
 
Nu este deloc complicat si nici nu vei avea nevoie de mult timp pentru a obtine acesta bautura foarte eficienta. Pune toate ingredientele in blender si mixeaza pana cand obtii un amestec omogen. Nu uita sa pui lamaile intregi, inclusiv coaja. Dupa ce ai obtinut lichidul consistent pune-l intr-un borcan de sticla.
 
Ia cate o lingura din acest mix cu aproximativ o ora inainte de fiecare masa principala sau gustare. Este esential sa consumi amestecul de cel putin trei ori pe zi. Continua administrarea bauturii timp de 3 luni pentru ca rezultatele obtinute sa se mentina pe termen lung.
 
Potrivit specialistilor si persoanelor care l-au testat, acest mix de ingrediente actioneaza pe mai multe cai asupra parului. In primele zile vei observa o refacere a texturii, elasticitatii si stralucirii parului. Incepand din a treia saptamana culoarea naturala va incepe sa revina pentru ca efectul sa fie complet la sfarsitul celor 3 luni. Ca bonus combinatia de ingrediente este benefica si pentru sanatatea oculara, prevenind sindromul de ochi uscat si degenerescenta maculara. sursa: eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.