Bianca Dragusanu, la momentul adevarului. “Am suferit, am plans, nu exista oameni fericiti!” Ce a determinat-o pe blonda sa spuna aceste cuvinte

0
53

Bianca Dragusanu a recunoscut ca a trecut prin perioade dificile de-a lungul vietii si ca despartirile de partener au afectat-o enorm. Totodata, prezentatoarea TV a tinut sa precizeze ca momentele grele prin care au trecut au alternat tot timpul cu cele de fericire maxima. Blonda a spus aceste cuvinte dupa ce a discutat cu o fana de-a ei, miercuri seara.

“Sa va povestesc ceva, cum fac mereu. Aseara, cand sa adorm, primesc un mesaj de la o fana pe Instagram. O tipa care nu stia cum sa iasa dintr-o situatie complicata si viata ei fara fostul iubit nu mai are niciun sens. Un pas pana la depresie. M-am apucat sa conversez cu ea si bine am facut. Echilibrul conteaza cel mai mult. Stabilitatea emotionala e fundamentala. Trebuie sa stim ce vrem, unde mergem, ce ne place, ce ne face fericiti. Greutatile ne fac cea mai buna varianta a noastra. Singurul adevar din viata asta.

Am vorbit cam o ora ca fata asta se are doar pe ea insasi, era deprimata. Suferinta ne invata, de fapt, ce e fericirea si trebuie sa stim sa gestionam si sa stim sa traim sentimentele astea pe care le simtim in adancul sufletului. M-a intrebat: Dar tie nu ti-a fost greu? Pari de fier, pare ca nu suferi niciodata, esti mereu zambitoare. Mi-a fost greu, normal, sunt om, am suferit, am plans, o sa mai sufar, dar o sa mai fiu si fericita, ca asa e in viata. Fericirea mea depinde doar de mine, de nimeni altcineva.

Nu exista doar oameni fericiti sau doar oameni care sufera. Fericirea o facem cu mainile noastre. Fericirea depinde de noi, nu de un context, nu de un barbat, nu de o femeie, sa fie clar!„, a spus Bianca Dragusanu la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.