Boli provocate de carii dentare netratate si leacuri ciudate la care apeleaza romanii cand ii dor maselele

0
46

Pentru a afla de ce amână românii vizita la dentist, am discutat cu doctorul Ionuţ Leahu, medic stomatolog. Tot el ne-a dezvăluit la ce metode dubioase recurg românii când îi doare dantura şi pastilele nu-şi mai fac efectul, precum şi bolile care ne pândesc dacă nu tratăm cariile.

Dacă în copilărie ai fost înconjurat de oameni care mai degrabă luau un pumn de pastile decât să facă o vizită dentistului, foarte probabil ai ajuns, la rândul tău, să te temi de momentul în care vei avea nevoie de un tratament pentru dantură. Frica românilor de dentist este bine înrădăcinată, cam ca o măsea de minte, dar cu noile proceduri stomatologice, nici că mai este cazul, pentru că durerea este doar în mintea pacientului.

Dr. Ionuţ Leahu, medic stomatolog, specialist în implanturi dentare, ne-a explicat, într-un interviu exclusiv, de ce amână românii vizita la dentist, care sunt metodele la care recurg atunci când îi doare dantura şi pastilele nu-şi mai fac efectul şi ce boli ne pândesc dacă nu tratăm la timp cariile.

Mulţi vin când „nu mai rezistă”

CSÎD: De unde vine frica de dentist şi când realizează românii că nu se mai poate, trebuie să meargă la medic, fie ce-o fi?

CONTINUAREA PE CSID.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.