Bolnava de cancer, Rona Hartner nu cedeaza! ‹‹Ies din tratament si ma marit!››

0
78

Rona Hartner lupta, in continuare, cu cancerul. Dar, in acelasi timp, se pregateste si de nunta cu Herve, iubitul ei francez. Cununia civilaurmeaza sa aiba loc in Romania, iar ceremonia religioasa in Hexagon, pe o plaja pe Coasta de Azur.

"Pai fac nunta fara sa vin in Romania?! Nu se poate. Ies din tratament si facem cununia civila in octombrie. In trei luni depunem dosarul si facem cununia civila in octombrie si o mare petrecere in Romania, cu toata familia. Iar pentru cununia religioasa trebuie mai multa pregatire, cam sase luni. Cununia religioasa o facem dupa. Cununia religioasa o sa o facem pe Coasta de Azur si vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevasta sa facem petrecerea", a declarat Rona Hartner conform wowbiz.ro.

Rona Hartner a vorbit si despre momentele dificile prin care a trecut dupa ce a suferit complicatii in urma unei interventii chirurgicale.

"Ca de obicei, mama mea este alaturi, la fel fetita mea si Herve. Toata familia lui Herve merge in pelerinaje, familia mea din Romania pune toata ziua candele pentru mine si se roaga, familia mea din Canada, cu toata Biserica de acolo", a mai spus Rona Hartner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.