Bomba! Pro TV a anuntat cine o sa prezinte noul sezon ”Ferma Vedetelor”! Adio, Monica Barladeanu!

0
62

In 2019, PRO TV pregateste un nou inceput pentru Ferma! Noua femei si noua barbati vor fi dusi intr-o zona izolata din muntii Romaniei pe durata celui mai aspru anotimp. Motivati de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenti trebuie sa lupte cu propriul curaj, sa supravietuiasca provocarilor si conditiilor extreme.

Sunt ei pregatiti?

Despre noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experienta concurentilor si a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense si al provocarilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, rasete si tot felul de greutati ii vor surprinde pentru cei care au curajul sa aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat in muntii din Romania, pe parcursul iernii si nu numai! Cei 18 concurenti provin din medii sociale diferite si au varii profesii, personalitati puternice si sunt pe cale sa-si testeze propriile limitele.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregatit intorsaturi de situatie fara precedent in format, sustinute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma

 Dupa o pauza binemeritata de la viata publica, Mihaela Radulescu revine ca gazda unui show care imbina doua dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea si aventura! Ea a demonstrat, de-a lungul tuturor anilor in televiziune, ca stie cand sa fie emotionata, empatica, serioasa sau vehementa, insa intotdeauna pastrandu-si corectitudinea. Cum este in fata camerelor este si in realitate: sincera, la obiect, autentica, un bun partener de discutie si o persoana care-ti poate fi confident.

“Revin si… nu oricum, ci intr-un loc total neasteptat – in varful muntelui. Fara rochii cu paiete, fara tocuri, fara efecte de scena. Ador provocarile inedite, mi-am savurat pauza personala, acum abia astept sa ma intorc la munca. E un nou inceput, un nou format, o … noua abordare. Greu, interesant, riscant, emotionant… exact combinatia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viata. J”, a spus Mihaela Radulescu despre Ferma.
Cristian Bozgan: ”Le voi fi mentor si, printre altele, o sa fiu cu ochii pe ei”

Cristian Bozgan a stat pana acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experienta militara extinsa, in varii sisteme din Romania si strainatate, si este specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme. Stie toate strategiile pentru a supravietui in orice mediu, inclusiv paduri. De asemenea, Cristian este un lider in adevaratul sens al cuvantului, poate da sfaturi pertinente, sa invete si sa motiveze oamenii atunci cand au nevoie.

“Toata viata m-am antrenat cu persoane puternice si am invatat sute de oameni despre tehnicile de supravietuire in conditii extreme. Sa lucrezi cu diverse tipologii de oameni si personalitati diferite este intotdeauna o provocare, mai ales in conditiile grele de iarna. Le voi fi mentor si, printre altele, o sa fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile si ma voi asigura ca nu vor uita niciodata aceasta aventura…sau pe mine!”, a declarat Cristian Bozgan despre rolul sau in Ferma.

In contextul modificarilor mentionate mai sus, Monica Barladeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continua alaturi de PRO TV in cadrul altor proiecte care vor fi anuntate ulterior.

Ferma. Un nou inceput! Noutati in format, emotii extreme, personalitati puternice si provocari la care nu se asteapta vor testa limitele tuturor concurentilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.