vineri, 19 aprilie, 2024

Bucură-te de vibe-ul verii și de reducerile de până 70% la articolele sportive  din Iulius Mall Iași!

Distribuie:

Publicat:

August nu este doar luna în care ne bucurăm la maximum de zilele rămase din concediu, ci este și perioada reducerilor substanțiale la majoritatea magazinelor. În Iulius Mall Iași, locațiile cu articole sportive și de streetwear afișează discounturi de până la 70%, așa că trebuie doar să-ți găsești inspirația pentru antrenamente sau pentru combinații inedite în care să le integrezi și să îți creezi propriul stil unic.

Printre vacanțe și city break-uri, festivaluri și alte îndeletniciri de sezon, nu trebuie să neglijăm sesiunile de yoga, plimbările cu bicicleta, antrenamentele în aer liber, sesiunile de înot și tot ce ne ajută să stimulăm hormonul fericirii. Brandurile de profil din Iulius Mall Iași îți vin în ajutor și afișează, până la finalul lunii, reduceri la majoritatea item-urilor. La Intersport prețurile au fost tăiate cu -70%, iar în magazin găsești echipamentele și accesoriile de care ai nevoie pentru a depăși toate obstacolele în sport, dar și pentru  ieșirile la munte cu cei dragi.

Pentru o vacanță activă pe plajă sau la piscină, alege piese din colecția actuală de vară de la Sport Vision, unde discount-urile ajung până la 60%, iar dacă folosești cardul Sport&Bonus primești o reducere extra de 30% la produsele semnalizate. Dacă îți plac drumețiile, alergarea sau poate doar îți dorești haine confortabile, vino la 4F și profită de promoțiile de până la 50%! Atenție, aceasta nu include colecțiile RL9SS22 și Al Essentials din sezonul 2022!

Dacă ești în căutarea unor sneakerși pe care să-i scoți la un road trip până la mare și la plimbări lungi prin oraș, Buzz este locația potrivită, mai ales că prețurile au scăzut cu 50%. Și Sizeer te întâmpină cu promoții la încălțăminte cool, articole streetwear și accesorii practice pentru ținute memorabile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img