Cât a luat în greutate Gabriela Prisăcariu pe parcursul sarcinii! Soția lui Dani Oțil mai are foarte puțin până va naște

0
84

Cum arată blondina pe ultima sută de metri cu nașterea! Fostul model a luat câteva kilograme bune în plus, dar nu și-a pierdut formele.

Gabriela Prisăcariu a înnebunit pe toată lumea cu formele ei apetisante. Chiar și după ce a rămas însărcinată, curbele de pe trupul ei nu au părăsit-o. Chiar dacă a pus pe ea câteva zeci de kilograme, acest lucru nici nu pare să se vadă, ci arată la fel de bine ca înainte.

Soția lui Dani Oțil numără zilele din calendar până va deveni mămică și nu se sfiește să le povestească internauților ultimele detalii despre sarcina ei. 

În urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și nu trece o zi fără să posteze, blondina le-a dezvăluit fanilor ei cât de mult a luat în greutate până acum. Ei bine, cu burtica la vedere și vizibil emoționată și fericită, Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe Instagram: „Fericită și cu 20 de kilograme în plus”.

De asemenea, în urmă cu foarte puțin timp, soția lui Dani Oțil a aflat și care este greutatea pe care o va avea fiul ei la naștere și nu a putut să țină acest detaliu departe de fanii ei. Tot într-o postare pe rețelele de socializare, ea a pus o fotografie cu burtica și a scris: „3 kg 500 de bebeluș”. 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.