Cătălin Predoiu a divorțat. Ministrul Justiţiei a rămas fără o mare parte din bunuri după partaj

0
168

Cătălin Predoiu a divorțat, iar în urma partajului a rămas fără nimic. Casa, apartamentele și terenurile sunt acum pe numele fostei sale soții.

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a divorţat. A pus punct căsătoriei cu Alina, cea care i-a fost soţie timp de 15 ani. Împreună au doi copii.

După separare, demnitarul nu mai are nimic pe numele lui. În declarațiile de avere depuse de Cătălin Predoiu sunt trecute separate bunurile Alinei. Astfel, cele două terenuri din București și unul în Vălenii de Munte, trei apartamente în București și o casă de vacanță în Vălenii de Munte, plus o boxă și un loc de parcare nu mai apar în declarațiile din ultimii doi ani ale demnitarului.

Cătălin Predoiu, actualul ministru al justiției în guvernul Ciucă, a mai îndeplinit această funcție și în guvernele Tăriceanu, Boc, Ungureanu și Orban.

Absolventă a Facultății de Drept, Alina Predoiu a lucrat o perioadă la o cunoscută firmă de avocatură, dar din 2011 a ales să-și deschidă o afacere. Astfel, Alina Predoiu a absolvit Școala de Bijuterie Contemporană, devenind designer de bijuterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.