Câte clase are, de fapt celebrul Pepe? Care este numele lui din buletin

0
74

Pepe este unul dintre cei mai talentați artiști la ora actuală. Acesta s-a născut pe 20 iulie 1979 și are la activ deja două căsnicii eșuate, ambele finalizându-se cu scandaluri de proporții. Ultimul divorț, cel de Raluca Pastramă, cu care are și două fiice s-a terminat totuși în termeni mult mai amiabili, după ce tatăl fostei sale soții a intervenit pentru a stopa circul.

De altfel, decizia Ralucăi de a se despărți de Pepe nu a fost deloc privită cu ochi buni de familie, dar în cele din urmă aceasta a luat singură hotărârea de a merge pe drumul ei. În schimb, mama Oanei Zăvoranu nu l-a plăcut niciodată pe ginerele său și și-a încurajat fiica să renunțe la relație cu el. Doar că nu a fost cu adevărat luată în seamă pentru că la acel moment exista un scandal imens între ea și Oana.

Care este numele real al lui Pepe. Cum îl cheamă în buletin

Puțini știu, dar numele real al lui Pepe, adică cel din buletin este Nicolae – Ionuț Pascu. Nimeni nu-l recunoaște practic după acte deorece pentru publicul larg el este cunoscut doar ca Pepe. Acesta câștigă cea mai mare parte din bani din contractele media. El are și un canal pe Youtube, unde ia diferite interviuri, însă nu are un număr foarte mare de vizualizări.

Deși ar fi avut nevoie de finanțe, Pepe a declarat recent că nu are de gând să participe vreodată la un reality show, unde filmările durează mult timp. El a refuzat deja propunerile venite de la producătorii Kanal D și Asia Express pentru emisiunile de maximă audiență Survivor România și Asia Express.

Imediat după despărțirea de Raluca Pastramă, Oana Zăvoranu parcă a renăscut. Aceasta a devenit foarte activă pe rețelele de socializare și și-a lansat chiar și o emisiune pe Youtube, unde critică în sitlul carcateristic cam toate vedetele din showbiz. Nimeni nu i-a scăpat și a și fost dată în judecată pentru acest lucru.

Câte clase are Pepe și ce studii au fostele soții

Momentan doar Cristina ICH a avut câștig de cauză, restul plângerilor fiind respinse. Astfel că Oana și-a continuat show-ul în același stil. Și nu avea cum să ocolească subiectul Pepe, pe care l-a umilit cu fiecare ocazie. Aceasta a devăluit și ce studii are fostul ei soț.

”Pot doar sa îi dau voie să respire același aer de Dorobanți cu mine, de școală nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate și manele. N-are el vacanțe câtă școală am eu…aoleu, stați așa că am uitat că eu sunt și săracă, și incultă și posedată, nu am nici case că de aia am stat eu la el în mansardala”, a spus Oana Zăvoranu.

Totuși se pare că dezvăluirea vedetei este o exagerare. Într-adevăr, Pepe a renunțat prematur la școală și se pare că nu și-a terminat nici măcar liceul, dar nu a rămas doar la patru clase. În schimb, ambele foste soții au terminat studiile Facultății de Drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.