joi, 29 februarie, 2024

Care este de fapt relatia dintre mama Deliei si soacra fiicei sale, Oana, care este din nou insarcinata. “Nu ma vad bine “

Distribuie:

Publicat:

Gina Matache asteapta cu nerabdare venirea pe lume a nepotelului sau, pentru ca fiica ei Oana este din nou insarcinata, insa are si o teama, despre care a vorbit pentru prima oara.   In decembrie anul trecut, Oana a adus-o pe lume pe Jessie.

„Simt frica, cu doi mici nu ma vad bine. O sa fie si neintelegeri inte frati. Suntem doua soacre, facem cu randul. Cand poate cuscra ma inlocuieste, ea inca munceste. Eu nu ma pricep sa cresc baieti. Cred ca o sa-l alint tot ca pe fetite. In ultima perioada m-am cam lasat pe mine. Greu sa faci doua sporturi de performanta, am luat ce e mai important.”, a spus Gina Matache  la Kanal D.

Gina Matache spera ca Delia sa devina in curand mama. „As vrea sa aiba o fata stiu ca isi doreste o fata. Delia a fost mai aeriana, e Varsatoare, e normal”, a mai spus Gina Matache.

Recent, Gina Matache, mama Oanei si a Deliei Matache, a marturisit cum a rectionat in momentul in care fiica sa cea mica a anuntat-o ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil. Sora Deliei, Oana, este insarcinata cu cel de-al doilea copil. Gravida in cinci luni, Oana va aduce pe lume un baietel. Ea mai are o fetita, Jessie, din mariajul cu Razvan Mihet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img