Care este motivul pentru care Cristina Ciobănașu a lipsit de pe rețelele de socializare. Actrița a venit cu o explicație pentru fani

0
58

Cristina Ciobănașu a traversat o perioadă foarte grea din viața ei. Actrița a lipsit o perioadă de pe social media și a venit cu o explicație pentru fani. Aceasta a suferit tare mult, iar acum se pare că se mai ok decât înainte. Care este motivul pentru care nu a mai fost activă online.

La începutul acestei luni, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trecut prin clipe grele. Prințesa, pisica lor de pe vremea de când formau un cuplu, s-a stins din viață. Au vărsat multe lacrimi timp de 3 săptămâni, însă acum pare să fie puțin mai bine. Actrița le-a transmis fanilor un mesaj în care le explică cum a fost pentru ea această perioadă grea.

De ce a lipsit Cristina Ciobănașu de pe social media

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit de ceva timp. În timpul relației lor au avut o pisică, Prințesa, de care s-au ocupat împreună chiar și după separarea lor. Ei bine, la începutul acestei luni, animalul lor de companie s-a stins din viață. A fost un moment tare greu pentru cei doi actori și au împărtășit tragica veste cu cei din online.

După acest eveniment care i-a marcat destul de mult, Cristina Ciobănașu a suferit atât de mult încât a lipsit de pe social media. Actrița spune că i-a luat ceva timp să se obișnuiască cu pierderea Prințesei, iar acum este puțin mai ok față de ultima perioadă.

‘’După o perioadă lungă, grea și solicitantă, după multe suișuiri și coborâșuri emoționale și, de fapt, după pierderea Prințesei nu prea am mai fost bine. Am avut nevoie de puțin timp să ma obișnuiesc cu noua realitate. De asta am și lipsit mult de aici și îmi pare rău că a fost să fie așa… Acum, în sfârșit pot să spun că sunt mai ok și abia aștept să mă bucur de concertul Beth Hart din seara asta și să împărtășesc și cu voi momentele pe care le consider speciale’’, a transmis Cristina Ciobănașu în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.