Carmen de la Salciua si Culita Sterp vor petrece Craciunul impreuna! Ce anunt au facut

0
46

Veste incredibila pentru fanii lui Carmen de la Salciua si Culita Sterp! Cei doi isi vor petrece Craciunul impreuna.

Chiar daca cei doi au divortat, Carmen de la Salciua si Culita Sterp isi vor petrecere sarbatorile de Craciuni, impreuna, la un eveniment. Evenimentul va avea loc in Serbia, pe data de 26 decembrie. Anuntul a fost facut pe social media, iar fanii s-au bucurat extraordinar de mult.

Divort cu scandal intre Carmen de la Salciua si Culita Sterp

Carmen de la Salciua si Culita Sterp formau unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica populara de la noi, insa, cei doi artisti au decis sa-si spuna adio. Asa ca, la un notar din Alba Iulia, Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit, definitiv dupa ce si-au depus semnaturile pe actele care oficializeaza divortul lor.

 “Nu imi vine sa cred ca Dumnezeu mi-a dat putere sa trec asa usor peste, desi in sufletul meu este o durere mare. Nu ma asteptam sa fiu asa tratata de omul de langa mine. Sunt dezamagita, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternica, luptatoare si credincioasa. Tot raul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua in ziua in care a depus actele.

“Carmen a fost daramata in momentul in care a aflat ca el ar fi avut o relatie cu o alta femeie in timp ce ei erau impreuna. Atunci au inceput si certurile intre ei, chiar daca, la prima vedere, pareau un cuplu unit, dar totul era doar de fatada, intre ei fiind o situatie extrem de tensionata. Acum, Carmen nici nu mai vrea sa auda de vreo impacare, nu se pune problema. Simte ca a fost tradata prea des, prea mult, asa ca nici nu vrea sa il auda pe Culita”, ne-a spus o sursa apropiata fostului cuplu care a facut senzatie in lumea muzicii populare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.