Castigator „X Factor” 2020! Cine este favoritul publicului?! Emotii mari in finala

0
56

Finala X Factor 2020 are loc vineri seară, 18 decembrie, la Antena 1. Cei 4 concurenți rămași în lupta pentru marele premiu se vor duela pentru a câștiga. Cine va ieși învingător?

 

X Factor 2020 își va desemna marele câștigător vineri, 18 decembrie, într-o ediție incendiară. Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales săptămâna trecută concurenții cu care și-au dorit să ajungă în ultima bătălie a competiției. Au rămas, fără doar și poate, cele mai bune voci, astfel că fiecare dintre cei 4 jurați are șansa de a ieși învingător în acest sezon cu numărul 9. 

În finala de vineri seară, vor urca pe scenă pentru a-i ajuta pe cei 4 finaliști să câștige, nume mari ale industriei muzicale din România. Monica Anghel, Raluka, Adrian Daminescu, Damian Drăghici și Florin Salam sunt cei care vor urca pe scenă și vor încerca să impresioneze alături de tinerii concurenți rămași în competiție.

Dar, surprizele nu se opresc aici! Fiecare finalist va cânta o melodie alături de mentorul său, fie că vorbim despre Delia, Loredana, Ristei sau Ștefan Bănică. Cei 4 își vor susține concurentul preferat până la final, când vom afla cu toții cine este cel mai votat. 

Câștigător X Factor 2020! Cine este preferatul publicului pentru marele premiu 

Fvoritul publicului pentru a câștiga X Factor 2020 este nimeni altul decât Adrian Petrache, tânărul din echipa Loredanei Groza.

Se pare că nu doar artista a fost impresionată de talentul său și de emoția pe care o transmite în momentul în care începe să cânte, ci și telespectatorii, care i-au lăsat numeroase mesaje pe contul de socializare, prin care îi transmit că el merită să iasă învingător anul acesta. Pentru unul dintre momentele din marea finală, Adrian va cânta alături de unchiul său, manelistul Florin Salam. Cu siguranță va ieși un moment memorabil.

Cine sunt cei 4 finaliști X Factor 2020! Ei au reușit să îi impresioneze pe jurați până la lacrimi

Ștefan Bănică a decis să meargă mai departe cu Andrada Precup, tânăra care l-a impresionat nu doar cu povestea ei de viață, dar și cu vocea ei de înger.

Andrada Precup

„E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, i-a spus Ștefan Bănică Andradei, după momentul perfect din semifinală.

Loredana a pariat pe Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, care a surprins-o cu felul să unic de a interpreta fiecare melodie în parte.

Adrian Petrache, alături de Florin Salam

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine. AI fost sincer și am simțit asta. Da, te iau mai departe pe scaun”, i-a spus Loredana concurentul său.

Delia este convinsă că poate câștiga marea finală X Factor 2020 alături de Sonia Mosca, italianca care a ridicat o sală întreagă în picioare la fiecare apariție.

Sonia Mosca, din echipa Deliei

„Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni! Ultimul sezon X Factor a fost câștigat de o fată din Filipine, care era la mine în grupă și cred că ești mai bună ca ea! Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! A venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”

Ristei a ales forța și experiența. Astfel, artistul intră în marea finală cu Super 4, o trupă formată din patru italieni talentați.

Trupa Super 4

„Sunt foarte bucuros că ați venit la X Factor. Voi faceți asta din pură pasiune, se vede că vă place să cântați și cred că peste tehnica vocală este bucuria de a cânta”, a spus Ristei la audiții. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.