Castigator X Factor. Cati bani a incasat cu adevarat Bella Santiago! NU 100.000 de EURO

0
50

Ioana Bulgaru, Doinita Ionita, Cristian Moldovan si Bella Santiago au fost cei patru finalisti care aseara au trecut prin emotiile finalei ”X Factor”. Insa, Bella Santiago a castigat concursul X Factor si a luat marele premiu de 100.000 de EURO.

Marele premiu, in valoare de 100.000 de euro, precum si trofeul X Factor au ajuns in cele din urma in mainile Bellei Santiago. Doar ca din acesti bani i se va lua impozitul. ”Din premiul in valoare de 100.000 euro, Organizatorul va deduce impozitul legal datorat”, este anuntul celor de la Antena 1. Astfel, dupa impozitul de 16 %, Bella Santiago va ramane cu 84.000 de euro.

Venita din Filipine in Romania in 2016, Bella a fost remarcata imediat si a ajuns sa cante cu baietii din trupa Jukebox, alaturi de care a participat la Selectia Nationala Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. La inceputul lunii decembrie, Bella s-a casatorit cu iubitul ei, Nicolae Ionut Grigorie, iar alaturi le-a fost si toti colegii din Casa ”X Factor”.

”Sunt foarte fericita si emotionata. Ma bucur ca ne intelegem si ca vom fi impreuna pana la batranete. L-am intrebat daca vrea sa fie cu mine pana vom avea parul alb si el a zis DA“, a povestit Bella, care si-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua sa fie perfecta: ca fiica sa in varsta de sapte ani sa fi fost prezenta la eveniment.

Copila se afla in prezent in Filipine, impreuna cu mama Bellei, dupa ce tatal fetitei le-a parasit imediat dupa nastere si nu le-a mai cautat. Prietenii le-au facut insa tinerilor casatoriti cadou bilete de avion pentru ca in primavara anului urmator sa poata merge sa o aduca pe micuta in Romania, pentru a fi prezenta si la cununia religioasa.

Raluka si Ana Baniciu, castigatoarele Asia Express, sunt mai bogate impreuna cu 30.000 de euro. Chiar daca au luat marele premiu, ele nu au castigat banii integral, intrucat statul aplica un impozit de 16% pentru castigurile care depasesc 14.000 de euro.

Astfel, castigatoarele de la Asia Express au marturisit ca suma pe care au primit-o de la Antena 1 nu este chiar de 30.000 de euro. Raluka si Ana Baniciu nu s-au ales cu suma integrala. Cu toate acestea, pentru ele banii nu au reprezentat miza finala in acest concurs. Din castigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul roman isi retine 16%, ceea ce inseamna 4.800 de euro. Astfel, cele doua au impartit castigul ramas la 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, dupa retinerea taxelor si impartirea sumei la doi. Intrebate ce vor sa faca cu banii, Raluka si Ana Baniciu au marturisit ca vor sa isi cumpere ampartamente in acelasi bloc. Cele doua isi doresc sa fie vecine.

„Noi in mare ne-am gandit sa ne luam apartament in acelasi bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau sa renovez si casa parintilor mei, pentru ca i-am mutat de curand langa Bucuresti. Noi suntem din Deva”, a marturisit Raluka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.