Catalin Botezatu o ”pune la colt” pe Iulia Albu: ”Daca nu era emisiunea, nu exista! S-a agatat si de Mihai Albu…”

0
74

Unul dintre cei mai cunoscuti designeri de la noi din tara a facut marturisiri uluitoare despre fosta jurata de la ”Bravo, ai stil”! Incepe razboiul intre Iulia Albu si Catalin Botezatu.

In ciuda problemelor de sanatate serioase prin care a trecut in ultimele luni, se pare ca pe Catalin Botezatu nici o operatie la colon nu il poate tine pe loc. Abia a inceput sa-si recapete puterile, ca designerul si-a prezentat deja noua colectie pentru sezonul rece.

Celebrul creator de moda nu a ratat ocazia si a vorbit despre fosta jurata de la ”Bravo, ai stil!”.  Din cate se pare, conflictul dintre cei doi e departe de a ajunge la final. Si asta pentru ca Bote nu a gasit prea multe cuvinte de lauda la adresa Iuliei Albu. Ba din contra, designerul a “pus-o la colt” pe fosta jurata.

”Daca nu era emisiunea ”Bravo, ai stil!” nu exista. Mai bine zis daca nu era un Mihai Albu de care ea s-a agatat pentru credea ca o sa o ajute. El a ajutat-o cat a putut, dar omul nu avea asa de multi bani cum ea a crezut. Nu i-a permis sa-i ”omoare” clientii cum ea a facut-o. Ea i-a indepartat si clientii si creatorii cu care el lucra. Inclusiv eu am lucrat cu el, dar nu din cauza ei am incetat colaborarea. Iulia e o fata ok, a incercat sa mearga printre jaloane si incearca sa supravietuiasca cum e firesc”, a declarat Catalin Botezatu.

Scandal  dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu!

Iulia Albu si Catalin Botezatu s-au numarat printre vedetele care au mers sa-l conduca pe ultimul drum pe designerul Razvan Ciobanu. La slujba din biserica, Iulia Albu a tinut un discurs. In declaratiile sale, Iulia Albu a afirmat ca unii dintre cei care au venit la inmormantarea lui Razvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au batut deja demult in sicriu„.

Catalin Botezatu s-a aratat deranjat de comentariile Iuliei Albu, afirmand: „A inceput sa spuna ca „unii au venit aici sa bata cuie”, lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legatura puternica si de amicitie cu Razvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat daca, in unele momente, poate am intampinat probleme. De aceea, acum, nu inteleg atitudinea Iuliei si atacurile ei fara noima”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.