Catalin Crisan, felicitat de cei doi copii, Daria si Raris, in direct la Prima Tv

0
79

Surpriză de proporții pentru Cătălin Crișan în direct. De ziua lui artistul a fost felicitat de fiul lui, Raris și fiica lui, Daria, prezenti pentru prima dată într-un platou de televiziune. Surprins la Exclusiv VIP, Cătălin Crișan a mărturisit că și-ar da viața pentru copiii lui. „Sunt viața mea, sufletul meu. Mi-aș da viața pentru ei!”

Daria, fiica lui Cătălin Crișan, și-a caracterizat tatăl în direct. „Tata este foarte amuzant, știm că de câte ori ne vedem râdem. Face glume smart, este inteligent, se adaptează foarte ușor tuturor situațiilor și este foarte îndemânatic, conduce foarte bine. Tata e mai amuzant decât noi. Noi suntem foarte ironici toți, e o trăsătură luată de la el.” Raris, fiul artistului, a completat. „Tata este sensibil, amuzant, joacă tenis. Îl moștenesc pe tata la talentul muzical, la umor. Îmi amintesc când l-am văzut la teatru, pe scenă. Am râs în hohote.”

Provocat de Cristi Brancu, Cătălin Crișan și-a amintit și el de vremea când Daria și Raris erau copii. „Mă puneau să spun povești și am terminat repede toate poveștile clasice așa că inventam povești noi și ei râdeau de rupeau pământul.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.