Catrinel Menghia este insarcinata! Primele fotografii cu burtica de gravida

0
56

Catrinel Menghia este insarcinata! Fotomodelul, in varsta de 32 de ani, va deveni mama peste cateva luni, scrie spynews.ro, deoarece a tinut sarcina ascunsa o buna perioada.

Extraordinara veste a fost data tuturor celor prezenti in cadrul unui eveniment monden. Totul s-a petrecut ieri, la Monte Carlo. Catrinel Menghia a aparut imbracata intr-o eleganta rochie din dantela neagra care a permis tuturor celor prezenti sa observe rotunjimile de viitoare mamica. Iar Catrinel Menghia si-a etalat burtica de gravida cu mandrie.

Ulterior, Catrinel a postat pe pagina sa de socializare si doua fotografii de la evenimentul respectiv.

Catrinel Menghia a incercat tot timpul sa isi ascunda cat mai bine viata privata

Lui Catrinel Menghia nu i-a placut niciodata ca viata sa privata sa fie rasfoita, analizata sai interpretata in fel si chip. Din declaratiile pe care le-a dat, de-a lungul timpului, reiese ca valorile morale sunt cele mai importante in viata, iar prima valoare morala este cinstea. Acestea i le va transmite si copilului ei atunci cand acesta va veni pe lume.

„Valorile morale sunt cele mai importante, iar prima valoare morala si umana pentru mine, ce trebuie transmisa, este cinstea”, spune Catrinel Marlon, asa cum este conoscuta, de fapt, peste hotare.

Catrinel Menghia se afla intr-o relatie cu producatorul de film Massimiliano di Lodovico. Cei doi formeaza un cuplu de 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.