Ce barbat bun a pierdut Andreea Mantea! Imagini senzationale cu Cristi Mitrea si fiul sau! In fata pustiului, luptatorul este mielusel

0
53

Cunoscut ca un dur, luptatorul Cristi Mitrea se transforma intr-un adevarat mielusel, atunci cand in preajma sa se afla David, baietelul rezultat din relatia pe care a avut-o cu Andreea Mantea. Celebrul sportiv isi rasfata fiul, ori de cate ori are ocazia.

Relatia ditre Andreea Mantea si Cristi Mitrea pare ca a intrat, in sfarsit, pe fagasul normal. Dupa o perioada in care gurile rele au spus ca luptatorul de MMA este tinut departe de baietel, lucrurile s-au schimbat radical.

La sfarsitul lunii mai, David a implinit trei ani, iar mama sa i-a oferit o petrecere ca-n povesti. La party a fost invitat si Cristi Mitrea, semn ca parintii pustiului au ajuns la sentimente mai bune.

Ba mai mult, sportivul a inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp alaturi de fiul sau. In urma cu cateva zile, cei doi au fost surprinsi intr-un mall din Capitala. Pentru mai bine de doua ore, luptatorul si-a rasfatat baietelul.

Cristi Mitrea i-a cumparat pustiului floricele, inghetata si suc. Micutul David si-a rasplatit tatal cu zambete, semn ca totul merge perfect intre ei.

Ziua s-a incheiat in forta! Cristi Mitrea si-a luat fiul in brate si l-a dus intr-un magazin cu jucarii. Totul sub privirile paparazzilor Spynews.ro, care au filmat toate momentele pe care cei doi le-au petrecut in centrul comercial.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au cunsocut in 2014, in timpul emisiunii „Bulacita”. Relatia lor de iubire s-a destramat in timp ce vedeta de televiziune era insarcinata. Acesta i-ar fi spus sportivului ca bebelusul din pantecele sale nu este copilul lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.