Ce comentariu i-a lasat o pensionara de 70 de ani Andreei Mantea, dupa ce a vazut-o intr-o rochita foarte scurta pe canapea

0
58

Andreea Mantea are aparitii care starnesc polemici. Iar asta se intampla aproape de fiecare data cand posteaza cate o fotografie pe paginile ei de socializare. Andreea are foarte multi fani, majoritatea laudand-o permanent pentru felul in care se imbraca sau se macheaza. Exista si critici, ce-i drept, dar si criticile fac parte integranta din viata unei vedete.

Acum doar cateva ore, Andreea Mantea a postat o fotografie… provocatoare pe Facebook. Vedeta este imbracata intr-o rochie scurta, rosie, tine in mana o clepsidra si se afla asezata, picior peste picior, pe o canapea.

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi! Ne revedem maine de la ora 10.00 si apoi de la ora 13.00! ??”, este mesajul postat de ea.

Printre multe alte comantarii lasate de prietenii virtuali, Andreea Mantea a citit si mesajul unei pensionare de 70 de ani:

”Draga Andreia, esti o dulce, sa ai grija de tine si de Davidutu si sa nu le permiti la concurenti sa vorbeasca urit cu tine. Parca nu au venit sa isi gaseasca perechea. Pe mine nu ma intereseaza ca nu-i in direct (n.r. – emisiunea Andreei, au fost si unele comentarii care acuzau faptul ca emisiunea este inregistrata). Numai sa fii tu. Scuze daca te-am deranjat, te pupa o pensionara de 70 de ani”.

Bineinteles, vedeta a raspuns cu promptitudine:

”Va multumesc tare mult pentru ca ne urmariti! Am grija de amandoi! Sarut’mana! Multa sanatate!”

Andreea a fost laudata si pentru ca – spre deosebire de alte vedete – isi face timp pentru a raspunde comentariilor.

M-am uitat la comentarii, si esti singura vedeta care le raspunde aproape la fiecare(cei care dau comenturi)TE APRECIEZ.???”, a tinut cineva sa precizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.