Ce tarife are Delia la concertele sale. Sumele nu sunt pentru toate buzunarele!

0
75

În urma măsurilor de relaxare anunțate de autorități, Delia a susținut mai multe concerte în luna iunie, mai exact în zilele de 5,6 și 7. Fiind o cântăreață extrem de în vogă, prețul unui bilet la concertul Deliei nu este foarte surprinzător, însă cu siguranță nu este ieftin!

Deși pandemia a afectat foarte multe business-uri și astfel multe bugete, locurile la concertele Deliei au fost ocupate în totalitate, în ciuda prețurilor. Cel mai ieftin bilet a fost listat sub prețul de 290 lei, iar biletele VIP s-au vândut cu 490 de lei. A existat și categoria Ultra VIP,  iar un bilet a fost 990 de lei, conform bilete.deliaofficial.ro!

”După ce concertul drive in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului si a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București”, a fost mesajul organizatorilor.

Sentimentele Deliei, de pe timpul pandemiei

Delia, ca un mare artist, s-a confruntat cu dorul de scenă. Apropierea de public, explozia de energie pe care o are atunci când se află pe scenă și dorul de muzică au fost factorii ce i-au adus tristețe Deliei, în timp ce a stat în carantină impusă de virusul COVID-19.

”Sunt vremuri atipice și ne place să ne adaptăm”, a fost mesajul postat de Delia, pe timpul carantinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.