Cea de a 52-a Conferinţă Anuală a Asociaţiei Europene de Drumeţie / European Ramblers Association – ERA

0
54

În perioada 29 septembrie – 3 octombrie 2021 se va desfăşura la Sibiu cea de a 52-a Conferinţă Anuală a Asociaţiei Europene de Drumeţie / European Ramblers Association – ERA, cu participarea reprezentanţilor a 65 de asociaţii montane şi de drumeţie din 35 de ţări europene.

Conferinţa va avea loc în acelaşi timp cu vizitele în oraş şi împrejurimi ale participanţilor la Eurorando, în număr redus anul acesta datorită pandemiei, cu speranţa că situaţia îmbunătăţindu-se, ediţia de anul viitor va atrage câteva mii de vizitatori.

Pregătirile pentru buna organizare a celor două evenimente beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu acordat Asociaţiei SKV pentru proiectul "Conferinţa ERA şi Eurorando" aflat deja în derulare.

În baza acestui proiect va fi organizată expoziţia de fotografii şi documente "La pas prin Europa" care va prezenta evoluţia drumeţiei de la primii paşi locali la standardele şi colaborările europene actuale.

O altă componentă a proiectului se va finaliza cu definirea şi promovarea unei ture originale de drumeţie urbană care să pună în valoare punctele de interes turistic ale oraşului vechi de-a lungul unui traseu în circuit, interesant cultural şi solicitant fizic în acelaşi timp.

Atât expoziţia cât şi tura vor fi prezentate participanţilor la Conferinţa ERA şi Eurorando dar vor fi puse în egală măsură la dispoziţia localnicilor şi vizitatorilor.

Marcel Şofariu
preşedinte SKV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.