Cei mai bogati jucatori de Poker in 2022!

0
160

Lumea pokerului găzduiește unele dintre cele mai fascinante, strălucite, și profesioniste persoane în ochii publicului. Însăși natura jocului îi atrage pe cei care au un gust pentru senzații tari și o minte puternică în fața necunoscutului.

Într-un joc cu atât de multe suișuri și coborâșuri, cu jucători ce concurează pentru mai multe milioane de dolari, cei mai buni din această categorie au reușit să strângă drept avere sume exorbitante de bani.

Să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai prestigioși jucători de poker din lume și la averile fantastice pe care le-au strâns de-a lungul carierei lor. Dacă vrei să-ți faci și tu un buget pentru poker, încearcă să profiți de rotiri gratuite fara depunere și poate vei avea noroc!

Vanessa Selbst

Vanessa Selbst, absolventă a Facultăţii de Drept din Yale, MIT, şi acum angajată la o mare firmă de tranzacţionare globală, este cea mai mare jucătoare de poker din toate timpurile. Selbst a câștigat 3 brățări WSOP impresionante în cariera ei și, în ceea ce privește banii, a câștigat 1,8 milioane de dolari într-un singur eveniment.

Deși acum s-a retras din pokerul profesionist, Selbst și-a asigurat locul în istoria pokerului și poate fi considerată una dintre cele mai bogate jucătoare de poker, câștigând un loc în top 100 cei mai bogați jucători din istorie.

În propriile sale scrieri, Selbst a vorbit despre capacitatea ei naturală de raționament și logică deductivă. Aceste talente, plus setul ei de abilități bine perfectionate, i-au fost cu siguranță utile atunci când s-a orientat către jocul profesionist de poker. Consultați câteva dintre cele mai bune sfaturi de poker ale Selbst pentru a vă inspira cum să vă îmbunătățiți jocul.

Phil Ivey

Mulți îl consideră pe Phil Ivey unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor. Americanul a reușit să câștige 10 brățări WSOP, categorie unde doar Phil Hellmuth are mai multe.

De asemenea, a apărut la masa finală a Main Event-ului, terminând pe locul 7 în 2009. A câștigat un titlu WPT, plus a ajuns la nouă mese finale.

Ivey a câștigat numeroase premii mari la turnee, inclusiv 4 milioane de dolari australieni pentru că a fost primul la Provocarea de 250.000 de dolari australieni din 2014 Aussie Millions LK Boutique.

 Ivey este, de asemenea, un jucător de succes online, plus că este un jucător superb la jocurile cu bani cash, câștigând chiar și 16 milioane de dolari în trei zile jucând împotriva miliardarului texan Andy Beal.

Justin Bonomo

Justin Bonomo, cunoscut drept  „ZeeJustin”, a devenit unul dintre cei mai bogați jucători de poker în 2018, câștigând două brățări WSOP și câștigând 10 milioane de dolari la evenimentul Big One for One Drop.

Bonomo a început să fie remarcat pe  scena pokerului profesionist din 2005 – celebru că a fost primul adolescent care a apărut la un eveniment de poker televizat. Nu numai că a câștigat brățări WSOP, dar a câștigat și la multe evenimente de poker cu mize mari de pe tot globul. La Triton Super High Roller Series din Londra, 2019, a câștigat peste 3 milioane de dolari la evenimentul principal Short Deck Hold’em.

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu este cel mai faimos jucător de poker din toate timpurile. Personalitatea lui l-a făcut un mare succes printre fani, iar priceperea lui l-a făcut unul dintre cei mai bogați jucători de poker din lume

„Kid Poker” are șase brățări WSOP și este singurul jucător care a fost numit Jucătorul WSOP al Anului de două ori. De asemenea, este membru al Poker Hall of Fame.

În mare, Negreanu a câștigat aproape 42 de milioane de dolari în premii în bani din turnee și a câștigat o sumă considerabilă din contracte de sponsorizare, mai ales cel cu Pokerstars.

Bryn Kenney

Bryn Kenney este un jucător american și poate unul dintre numele mai puțin cunoscute de pe această listă.

El a câștigat doar o brățară WSOP, cu toate acestea a terminat pe podium de 32 de ori. El este numărul unu pe lista jucătorilor cu cele mai mari câștiguri în turnee, peste 55 de milioane de dolari.

Kenney este poate cel mai cunoscut pentru că a câștigat cel mai mare premiu acordat vreodată la un turneu de poker. El a câștigat peste 20,5 milioane de dolari la evenimentul caritabil Triton Million din Londra din anul 2019.

El a ajuns de fapt pe locul al doilea, dar a făcut o înțelegere cu eventualul câștigător Aaron Zang, când era liderul jetoanelor, permițându-i să câștige premiul mai mare.

Concluzie

Este aceasta o listă definitivă? Normal că nu! Acestea sunt alegerile noastre preferate privind cei mai bogați jucători de poker care există. Există, de asemenea, jucători de poker mai renumiți, cu o valoare netă mai mare decât unii dintre jucătorii de pe lista noastră.

Dar, în timp ce jucători celebri de poker precum Dan Bilzerian și Tony G sunt bogați după standardele oricui (cu o avere netă de 200 de milioane de dolari, respectiv 36 de milioane de dolari), adevărul este că averea lor, cel mai probabil, nu a venit din jocul de poker la nivel profesionist. .

Jucătorii pe care i-am ales s-au dovedit a fi cei mai buni jucători de poker în repetate rânduri. Sunt incluși în mod regulat în clasamente obiective, cum ar fi Hendon Mob All Time Money List.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.