Centrul Cultural si de Tineret ” Stefan Iordache” organizeaza evenimentul „Summer Lounge”, in Parcul Romniceanu din Bucuresti 

0
69

Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural şi de Tineret "Ştefan Iordache" organizează evenimentul Summer Lounge, în Parcul Romniceanu, în perioada 6-8 august. Pe toată durata evenimentului, începând cu ora 18:00 şi până la ora 23:00, publicul va asculta cele mai îndrăgite melodii româneşti din anii '90, dar şi hituri internaţionale din aceeaşi perioadă.

Timp de 3 zile, invitaţii se vor bucura de o atmosferă relaxantă, cu ateliere de creaţie inedite – codiţe împletite, brăţări magnetice, dreduri, tatuaje cu henna. Serile de vară muzicale din Parcul Romniceanu sunt un prilej bun de a petrece câteva ore în aer liber, fie prin diferite activităţi sau pur şi simplu pentru a te relaxa într-un hamac, în răcoarea serii. De asemenea, atât copiii, cât şi adulţii se vor putea destinde în voie pe fotolii colorate, într-un spaţiu amenajat pentru recreere şi socializare.

O zonă aflată la polul opus de aglomeraţia capitalei, parcul Romniceanu rămâne unul din locurile cele mai discrete şi distinse ale Bucureştiului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile şi se desfăşoară cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu COVID-19.

"Parcul Romniceanu este cea mai necunoscută oază verde a Bucureştiului. A sectorului nostru. Aici mi-am dorit să oferim cetăţenilor noştri câteva zile de voie bună şi de relaxare. Cred că avem nevoie şi de asta. Iar cum căldura ne-a dat bătăi de cap, dragii mei, aceste seri răcoroase sunt un prilej bun să ieşim din case şi să ne bucurăm!", a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.