Cine este Ionut Belei, bucatarul cu prima sansa la castigarea trofeului „Chefi la cutite” din echipa lui Sorin Bontea

0
56

Chef Sorin Bontea a fost impresionat de Ionuț Belei, căruia i-a oferit cuțitul de aur care l-a trimis direct în echipe.

Ionuț Belei s-a ridicat la așteptările lui Sorin Bontea, de la care a primit în preselecții cuțitul de aur. Pe parcursul competiției, bucătarul a reușit să facă cele mai frumoase și gustoase farfurii.

Cel mai promițător concurent din echipa lui chef Sorin Bontea a făcut spectacol cu primul preparat pe care l-a prezentat în fața juraților. Ionuț Belei, în vârstă de 26 de ani, a pregătit în preselecții o reţetă de nougat cu caramel sărat şi fructe, pentru care a primit cuțitul de aur.

Cu o diplomă de electrician, tânărul a ales bucătăria din întâmplare în urmă cu 7 ani, ca mai apoi să ajungă să lucreze inclusiv cu chefi cu stele Michelin. Talentul lui l-a convins pe chef Bontea să-l trimită direct în echipa sa.

 

Ionuț Belei, cuțitul de aur din echipa lui Sorin Bontea

Cum a ajuns bucătar Ionuț Belei

Ionuț Georgel Belei nu a impresionat la „Chefi la cuțite” doar cu preparatul său, ci și cu povestea de viață. După ce și-a încercat norocul în construcții la 19 ani, el a ajuns într-o bucătărie, în Germania, și de atunci a știut că și-a găsit pasiunea.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, spunea tânărul, conform Antena1.

Cu cine se iubește Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite”

Ionuț Belei este un concurent controversat din competiție, văzut adesea de colegii săi ca fiind arogant. Totuși, tânărul are și o latură sensibilă și romantică pe care nu o ascunde.

Îndrăgostit până peste cap de o tânără șatenă cu care a venit inclusiv la preselecții, Ionuț Belei își arată dragostea fără rețineri pe rețelele sociale. Recent, el i-a spus iubitei sale cât de mult o iubește.

„Mi-ai fost alături atunci când nimeni nu credea în mine! Te iubesc”, a scris Ionuț Belei în dreptul fotografiei în care apare îmbrățișat de iubita sa și cu zâmbetul până la urechi.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.