Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți, vacanță de lux! Ce destinație a ales vedeta

0
74

Claudia Pătrășcanu a scos la iveală detalii teribile despre trecutul ei și relația cu Gabi Bădălău, încă soțul ei, în urmă cu mai multe zile, însă azi vedeta a demonstrat că a lăsat toate lucrurile rele în spate pentru a se distra alături de cei doi copii ai săi. Iată în ce vacanță de vis a plecat împreună cu micuții, dar și fotografiile de senzație postate pe rețelele de socializare!

Claudia Pătrășcanu nu a stat prea gânduri după perioada încărcată emoțional și aglomerată din punct de vedere profesional, astfel că a decis că este timpul potrivit pentru a merge într-o vacanță meritată alături de cei doi copii ai săi.

Ei bine, așa cum era de așteptat, Claudia Pătrășcanu a ales o detinație de lux, la mare căutare în acest sezon, și anume Turcia. Ce-i drept, nici nu au ajuns bine și deja au făcut o mulțime de activități frumoase împreună, astfel că vedeta nu a putut să nu imortalizeze momentele.

"Vacanță, venim! A treia oară când venim aici și regăsim același loc superb. Acum chiar sunt fericită.(..) Nu vor să mănânce nimic dulce, mă duc direct la piscină", a spus Claudia Pătrășcanu pe Instagram-ul personal.

Claudia Pătrășcanu nu a ezitat și a fotografiat fiecare moment alături de cei doi băieței, care se vede cu ochiul liber că radiau de fericire pentru că sunt în vacanță, iar mama lor le face toate poftele la cote maxime.

Deși sunt de doar câteva ore în Turcia, Claudia Pătrășcanu și băieții ei au făcut turul hotelului de lux unde sunt cazați, au mers la piscină, și-au delectat papilele gustative cu o mulțime de preparate specifice Turciei, dar bineînțeles, au mers și în sala de jocuri de unde nu au mai ieșit mult timp, dovadă fiind pozele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.