Connect-R si-a dus toata familia la Disneyland Paris: fosta sotie, fiica, sora, cumnatul, nepoata

0
130

Solistul Connect-R ramane taticul perfect, iar divortul de Misha nu a modificat cu nimic relatia lui cu micuta Maya. Anul acesta, de ziua lui, va sustine un concert de mare anvergura la Sala Palatului din Bucuresti, dar pana atunci isi tot rasfata familia prin vacante.

De un an nu mai formeaza un cuplu, dar continua sa petreaca vacantele tot in familie! Connect-R (36 de ani) si Misha (27 de ani) s-au casatorit pe 24 iulie 2013, pe 25 ianuarie 2014 s-a nascut fiica lor, Maya, iar pe 14 august 2018 si-au anuntat divortul. Artistii vor ca Maya sa nu sufere in urma separarii, asa ca zilele trecute au petrecut, ca in vremurile bune, la EuroDisney Paris. „Am fost cu fetele, dar si cu sora, cumnatul si nepoata care e finuta mea. Vizita in parcul de distractii a insemnat intoarcerea la copilarie, ne-a incarcat spiritual si energetic”, ne-a spus artistul.

El a decis ca a 37-a aniversare sa o petreaca alaturi de prietenii din muzica si de fani, la primul lui concert la Sala Palatului. Biletele la show costa intre 50 si 370 de lei (acestea din urma asigurand un tricou cu artistul cu autograf si acces la petrecerea de dupa spectacol unde il vor sarbatori pe Connect-R). Spectacolul de pe 9 iunie incepe la ora 20.00, iar Misha va canta in deschidere, urmata de Alex Velea, Antonia Damian Draghici sau Nicole Cherry, dar si multi altii. Vizita la EuroDisney a fost sursa de inspiratie pentru Connect-R care a marturisit ca i-au venit multe idei. „Am vazut decoruri frumoase pe care as vrea sa le pun pe scena Salii Palatului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.