Corina Danila: cum a slabit 20 de kilograme

0
34

La 46 de ani, Corina Danila si-a schimbat complet stilul de viata inca din momentul in care a decis ca este momentul sa aiba parte de cea mai spectaculoasa transformare din viata ei. Intr-un an de zile, prezentatoarea de televiziune a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme, ajungand astfel la silueta de la debutul in televiziune, facultatea de actorie si a devenit stirista.
 
Intr-un interviu pentru ”Ce se intampla doctore?”, Corina Danila a marturisit ca in anul 2017 avea 76 de kilograme, iar in prezent a ajuns sa cantareasca 57 de kilograme, dupa ce a urmat un regim alimentar personalizat realizat de specialistii unei clinici private. A renuntat complet la zahar si prajeli, iar alimentele pe care are voie sa le consume sunt la indemana tuturor. In plus, este foarte atenta la alimentele procesate, acestea lipsind din meniul vedetei. 
 
“Carne de porc, vita, peste, oua, lactate, salata verde, rosii, castraveti, ridichi, ceapa, dovlecei, seminte, ulei de masline, fructe si tot felul de condimente. Gatesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”, a povestit Corina, potrivit one.ro. „Am invatat sa mananc atunci cand imi e foame, putin si destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasa cu caserole cu mancare sau cu iaurt sau fructe, in functie de programul meu de peste zi si de ce anume am chef sa mananc. Imi pregatesc de seara si dimineata mi le iau cu mine. Mananc fructe, dar mananc si inghetata indulcita cu stevie sau imi cumpar din cand in cand dulciuri de la raioanele speciale, fara zahar”, a continuat vedeta. Principalul motiv pentru care s-a apucat de dieta a fost, in primul rand, sanatatate, actrita incepand sa aiba probleme cu coloana vertebrala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.