Cristian Daminuță, la spital cu fiul după ce a luat un virus puternic

0
68

Cristian Daminuță a intrat în spital cu fiul său, asta după ce a luat un virus puternic. Fotbalistul a dat declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre care este starea de sănătate a celui mic acum, dar și cum se simte.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristian Daminuță a declarat că a intrat în spital cu fiul lui, asta după ce a luat un virus puternic. Ce spune fotbalistul despre starea de sănătate a băiatului său.

Cristian Daminuță, la spital cu fiul după ce a luat un virus puternic

Cristian Daminuță a declarat că a intrat în spital cu băiatul lui, după ce acesta a luat un virus numit rotavirus. Cel mic se simte bine acum, însă tatăl lui a fost extrem de îngrijorat de starea lui de sănătate.

„Am fost în spital cu el. A luat rotavirus, un virus întâlnit foarte des, mai ales vara, la copii. Fiind și foarte mic, nu putem să îl ținem doar în casă, mergem la locul de joacă, prin parcuri și din 10 copii, unul singur este bolnăvior. Nu avem ce să facem… Acum, mulțumesc lui Dumnezeu, e bine, dar ca orice părinte, când își vede copilul la suferință puțin, lucrurile se schimbă”, a declarat fotbalistul.

Fiul lui este gelos că va avea o surioară

În același interviu pentru Antena Stars, Cristian Daminuță a vorbit și despre cum reacționează fiul lui la faptul că soția fotbalistului va aduce pe lume o fetiță. Cel mic este puțin gelos, însă datorită faptului că părinții lui i-au explicat totul, acesta înțelege și este fericit să va avea o surioară.

„Cel mic dă puține semne de gelozie, ca orice copil, dar noi am încercat să-i umblăm foarte mult la psihic, să îl pregătim. De câteva luni tot îi povestim că o să vină o surioară. Momentan reacționează foarte bine, o mângâie pe burtică pe mama lui”, a povestit fotbalistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.