Cristian Daminuță, prima fotografie cu chipul bebelușului. Ce nume special a ales fotbalistul pentru fetița

0
75

Chiar dacă relația lor nu a fost una tocmai roz de-a lungul timpului, Cristian Daminuță și soția lui sunt mai împliniți ca niciodată, asta după ce în urmă cu puțin timp partenera de viața a fotbalistului a devenit mamă pentru a doua oară. Mădălina Daminuță a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar fotbalistul a postat prima fotografie cu chipul bebelușului pe rețelele de socializare.

Cristian Daminuță, prima fotografie cu chipul bebelușului

Cristian Daminuță se simte mai împlinit ca niciodată, iar proaspătul tătic a fost cel care a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu chipul bebelușului. Fotbalistul a transmis un mesaj emoționant și a mărturisit că visul său s-a împlinit și se simte mai fericit ca niciodată că familia lui s-a mărit.

''Bine ai venit pe lume, Sibel, prințesa lui tati! Abia aștept să te strâng în brațe sufletul meu și să ne începem aventura vieții noastre! Sunt un tată fericit, visul mi s-a împlinit!'', a scris Cristian Daminuță pe rețelele de socializare.

Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor

Chiar dacă au avut parte de mai multe tensiuni în relația de cuplu de-a lungul timpului, cei doi sunt mai împliniți ca niciodată și se bucură de frumoasa lor familie. Fotbalistul și Mădălina Daminuță mai au împreună un băiețel pe nume Dominic.

Cristian Daminuță și frumoasa lui soție au dezvăluit și numele bebelușului, iar pe fiica lor o cheamă Sibel. Cei doi au postat fotografii cu micuța lor din maternitate, iar fotbalistul a mărturisit că de abia așteaptă să o strângă în brațe pe micuța lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.