Hrana pentru trup, dar mai ales pentru minte, preparatul este la mare cautare in randul tuturor categoriilor sociale. Vedeti miercuri, de la 20:30, la Prima TV, reactia consumatorilor.
Deschiderea sezonului de gratare, chiar in primele zile ale lunii mai, s-a produs odata cu lansarea unui nou preparat gastronomic. Expertii culinari ai Cronicii Carcotasilor au testat produsele si sunt gata sa le promoveze si in emisiunea din aceasta miercuri.
Ingredientele folosite pentru aceste delicioase gratare au gust literar si sunt la mare cautare, printre cele mai cerute aflandu-se „Omul recent” a lui Horia Roman Patapievici. Explicatia este simpla: recent fiind, inseamna ca este proaspat.
Dupa o masa copioasa, devorata fila cu fila, Carcotasii isi continua specializarea in mediul intelectual chiar la “Academia Hotilor”. Cum se desfasoara pregatirile viitorilor absolventi in acest lacas vedeti, in exclusivitate, la Cronica Carcotasilor, de la 20:30, la Prima TV.